"" دکتر محمدرضا يعقوبی ارشادی که در حيطه استاد پيشکسوت آموزشی برگزيدهشده است گفتوگو کردهايم که در ادامه میخوانيد.
با سلام و تبريک برای برگزيده شدنتان در هفدهمين جشنواره ابنسينا، لطفاً خودتان را معرفی کنيد؟
دکتر محمدرضا يعقوبی ارشادی استاد تماموقت گروه هشناسی پزشکی و مبارزه با ناقلين و کارشناس سازمان جهانی بهداشت در ژنو هستم.
به نظر شما چه عواملی باعث برگزيده شدن شما بهعنوان پيشکسوت آموزشی در جشنواره اين سينا شده؟
البته من خودم را هيچوقت بهعنوان پيشکسوت نمیدانم ولی در درجهی اول لطف و محبت اساتيد، هيات رئيسه دانشکده و داوران جشنواره ميدانم. توکل بر خدا و تلاش مستمر، سحرخيزی، داشتن نظم و ترتيب در امور روزانه و حوصله تحسينبرانگيز برای مداومت و پيگيری کارهای تحقيقاتی در رابطه با دانشگاه و دانشجويان، همت برجسته برای مطالعه که همه را نعمت خداوند متعال میدانم مهمترين عوامل موفقيت من هستند.
در آموزش به دانشجويان چه اصولی را رعايت میکنيد؟
در طول بيش از 30 سال خدمتم در دانشگاه هيچ بخلی در رابطه با ياددادن مسائل آموزشی به دانشجويان نداشتم هميشه با دانشجويان دوست هستم ضمن اينکه سختگيری هم میکنم.
مهمترين دستاوردها و جوايزی که تاکنون به دست آوردهايد چه بوده؟
اين سومين بار است که در جشنواره ابنسينا حائز رتبهی برتر شدهام. در سال 76 بهعنوان منتخب جشنواره خوارزمی برگزيده شدم. دو نوبت در سالهای 82 و 86 در جشنواره رازی موفق به دريافت رتبه و جايزه شدم و در جشنواره ابنسينا نيز بهعنوان دانشيار برتر و رتبه دوم محقق برتر برگزيده شدم.
به نظر شما برگزاری اين جشنواره در معرفی آموزشگران برتر دانشگاه به دانشجويان چه نقشی دارد؟
برگزاری اين جشنواره میتواند برای دانشجويان و ديگر اساتيد دانشگاه بهعنوان پل موفقيت باشد و خلاقيتها را بارور کند. تقدير از پيشکسوتان علمی تقدير از شخص به خصوصی نيست تقدير از خود علم است. اگر در کشوری از علم تقدير شود انگيزهی پيشرفت در اساتيد و دانشجويان بارور خواهد شد. ""
درگذشت استاد پیشکسوت دکتر عزت الدین جوادیان
پذیرش مقاله جدید در مورد ککهای شمالغرب ایران در مجله Journal of Medical and Veterinary Entomology
جشنواره ,دانشجويان ,بهعنوان ,استاد ,دانشگاه ,تقدير ,در جشنواره ,تقدير از ,که در ,به دانشجويان ,در رابطه ,محمدرضا يعقوبی ارشادی
درباره این سایت